Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Sep 2013 | 2276 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • Pentru aluat avem nevoie de:
    • 2 cutii cu Ceva Fin Delaco
    • 400 g branza proaspata de vaci
    • o lingurita cu bicarbonat
    • 300 - 400 g faina alba
    • 4 oua proaspete
    • un praf de sare
    • o cana de zahar tos
    • esente vanilie dupa gust
    • ulei pentru framantat aluatul
    Pentru ornat avem nevoie de:
    • 200 g smantana
    • 200 g dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco:

Reteta de preparare a papanasilor

Peste faina cernuta impreuna cu bicarbonatul,  adaugam branza impreuna cu restul ingredientelor,  amestecand bine. Daca este necesar, mai adaugam faina (una-doua linguri). Împartim aluatul in mod egal, in functie de numarul de portii dorite. Formam apoi bilutele si discurile, cu mana data prin faina (ca sa nu se lipeasca aluatul). Le rumenim frumos, pe ambele parti, la foc potrivit.  Ii scoatem pe un servet de hartie pentru a scapa de surplusul de grasime si ii servim calzi cu smantana si dulceata de visine. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din albusuri cu crema de mascarpone si fructe de padure